Bilim Merkezindeki Çalışmaları İnceledi

Bilim Merkezindeki Çalışmaları İnceledi

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı İnan Konya Bilim Merkezindeki Çalışmaları İnceledi

Bilim Merkezindeki Çalışmaları İnceledi
2024-05-07 11:54:20

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile birlikte Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Konya Bilim Merkezindeki çalışmaları inceleyerek bilgi aldı.


Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile birlikte Konya Bilim Merkezinde incelemelerde bulundu.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Türkiyenin TÜBİTAK destekli ilk ve en büyük bilim merkezi olan Konya Bilim Merkezinde incelemeler gerçekleştiren Bakan Yardımcısı İnan, Konya Bilim Merkezindeki atölye ve laboratuvarları inceleyerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Bana İnan, Konya'nın bilim ve teknolojiye olan katkısının takdire şayan olduğunu belirterek, bu alandaki çalışmaları ve iş birliği için Başkan Altaya teşekkür etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise, Türkiyenin TÜBİTAK destekli en büyük Bilim Merkezimizde yaptığımız çalışmaları Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcımız Oruç Baba İnan ile inceledik. Gençlerimize, bilime ve teknolojiye yatırım yapmaya devam edeceğiz. Ziyaretleri dolayısıyla Sayın Bakan Yarımcımıza şükranlarımı sunuyorum dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 13377

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
BURUK VEDA
BURUK VEDA