ŞAMPİYON ZENGEN

ŞAMPİYON ZENGEN

EREĞLİ#39NİN ZENGEN MAHALLESİ, ŞAMPİYONLUK KUPASINI KALDIRDI-

ŞAMPİYON ZENGEN
2024-05-06 11:06:18

Zengenspor, Niğde 1inci Amatör Ligde şampiyon olarak kupasına ulaştı. Zengespor bugün oynanan son play-off maçından sonra ise kupasını alarak büyük bir coşku ile şampiyonluğu kutladı.
Ereğliyi Niğde Bölgesinde başarılı bir şekilde temsil eden Zengenspor, bu sezon 1inci Amatör Ligde şampiyon olmayı başardı. Bu sezon çıktığı 18 maçın 18ini de kazanan Zengenspor, büyük bir başarı elde etti.
Zengenspor, bugün de play-off gruplarının son maçında Niğde Belediye Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Maçı 2 – 0 kazanan Zengenspor, oynadığı 18inci maçı da kazanarak namağlup bir şekilde BAL Ligine yükseldi.
KUPA TÖRENİ
Maçın ardından şampiyon takım Zengenspor için kupa töreni düzenlendi. Düzenlenen törende kupasını alan Zengensporlu futbolcular ve yöneticiler şampiyonluğu taraftarlarıyla beraber doyasıya yaşadı.
Kupa töreni sonrası açıklama yapan Zengenspor Kulüp Başkanı Kubilay Eren; Uzun bir yoldan büyük mücadeleler vererek bugün bu şampiyonluğa ulaştık. Sezonun en başından beri başarıya aç olan ekibimizle bu şampiyonluğa inanmıştık. Bugünde şükürler olsun ki, şampiyonluk kupası ile bu yolu taçlandırıyoruz. Bu şampiyonlukta emeği geçen tüm futbolcularımıza, teknik ekibimize, takım çalışanlarına, taraftarlarımıza ve bizlere destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Seneye BAL Liginde görüşmek üzere dedi.
Haber Merkezi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 29797

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
BURUK VEDA
BURUK VEDA