AHMET AYDIN SARICA VE EKİBİ ŞAP KONTROLÜ YAPTI

AHMET AYDIN SARICA VE EKİBİ ŞAP KONTROLÜ YAPTI

EREĞLİDE ŞAP AŞILAMASI TAKİBİNE DİKKAT EDİLİYOR

AHMET AYDIN SARICA VE EKİBİ ŞAP  KONTROLÜ YAPTI
2024-02-03 13:52:21

Büyükbaş hayvancılık yetiştiriciliği için büyük bir risk teşkil eden ve ciddi ekonomik kayıplara sebep olabilen Şap Hastalığı ile mücadelede en etkili yöntem hayvanlara belirli zaman aralıklarıyla periyodik olarak yapılacak şap aşı uygulamasıdır.

Bakanlığımızca belirlenen program çerçevesinde Ereğli İlçe Tarım Müdürlüğümüzce 29 Ocak 2024 tarihinde başlatılan ve 31 Mart 2024 tarihine kadar devam edecek olan 2024 yılının ilk Büyükbaş Şap Aşılaması programı kapsamında çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülmektedir.

Bu süre içerisinde Ereğli İlçemizdeki tüm büyükbaş hayvan varlığının aşılanmasının hedeflendiği programı mesai mefhumu gözetmeksizin yürüten Ereğli İlçe Müdürlüğümüz veteriner sağlık personellerini sahada ziyaret ederek çalışmaları takip ettik. Ayrıca hayvan yetiştiricilerimize koruyucu aşılamanın önemi, hijyen, dezenfeksiyon ve hastalıktan korunma yöntemleriyle ilgili olarak bilgilendirme ve uyarılarda bulundu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 62559

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
İslam Dünyası OICC Genel Konferansı İçin Konya’da Buluştu
İslam Dünyası OICC Genel Konferansı İçin Konya’da Buluştu
BİK Analitik’in kalitesi TSE tarafından tescillendi
BİK Analitik’in kalitesi TSE tarafından tescillendi