Kapat !
CİNAYET SPONTANE OLARAK GERÇEKLEŞMİŞ

CİNAYET SPONTANE OLARAK GERÇEKLEŞMİŞ

Taksici cinayetinin zanlısı tutuklandı

CİNAYET SPONTANE OLARAK GERÇEKLEŞMİŞ
2024-02-04 02:24:33

İzmirin Gaziemir ilçesinde, taksi sürücüsünü tabancayla 3 el ateş ederek vuran ve şoförü gasp eden saldırgan Delil Aysal (19) tutuklandı. Saldırgan olayın spontane (Kendi kendine) olarak gerçekleştiğini söyledi.
İzmir'de gece yarısı "soğukta bırakmamak için aldım" diyerek aracına aldığı kişinin silahlı saldırısında yaralanan taksici Oğuz Erge hayatını kaybetti. Saklandığı evde yakalanan zanlı Delil Aysal tutuklandı.

Taksi şoförünü öldüren Delil Aysal'ın ifadesinde,gaspamacıyla taksiye binmediğini, olayın spontane olarak gerçekleştiğini söylediği öğrenildi.
44 yaşındaki taksi şoförü Oğuz Erge önceki gece saat 03.30 sıralarında Buca Gediz Mahallesi'nden kapüşon ve cerrahi maske takan ve Gaziemir'e gideceğini belirten 19 yaşındaki Delil Aysal'ı aracına aldı.
Taksi, Gaziemir Belediyesi yakınlarına vardığında D.A'nın arka koltuktan tabancayla üç el ateş ettiği Oğuz Erge ağır yaralandı. Şüpheli, Erge'nin üzerindeki ve aracındaki para ve eşyayı alarak kaçtı.
Taksi şoförü Erge'nin ağır yaralanmasının ardından polis ekipleri, olay yeri ve çevresindeki 70 güvenlik kamerasının kaydettiği yaklaşık 110 saatlik görüntüyü inceledi.
ZANLI YAKALANDI
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaralı taksicinin tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybettiğini duyurdu.Kimliği tespit edilen Delil. Aysal, Buca'da saklandığı adrese düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan zanlının üzerinde suç aleti tabanca, kovanlar ve gasp ettiği para ele geçirildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan Delil .Aysal'ın ifadesinde, "gasp amacıyla taksiye binmediğini, olayın spontane olarak gerçekleştiğini" söylediği öğrenildi. Zanlı, sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

CİNAYET SPONTANE OLARAK GERÇEKLEŞMİŞ

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 55691

Kullanıcı Adı

  • Handan
    6 Şubat 2024 Salı

    Bulunduğu yerde öldürmeyen adaletin deyim de şimdi ? içerdeki adaleti çiğnediği için mahkumların adaleti yerine getiriyor olması . işkenceyle öldürülmesini talep ediyorum .

  • Bahadır
    4 Şubat 2024 Pazar

    Yeryüzünde bu caniye söylenecek söz yok,amaaa cezaevinde bay bay yaparlar,birileri de herkese güvenilmezi söyler bu caniye..


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR