Başkan Akpınar’dan Gaziler Günü Mesajı
Colombia

Başkan Akpınar’dan Gaziler Günü Mesajı

Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar Gaziler Günü Mesajı Yayınladı

Başkan Akpınar’dan Gaziler Günü Mesajı
2024-09-18 15:46:39

Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ülkenin bağımsızlığı için büyük fedakarlıklar gösteren gazilere olan minnettarlığını ifade eden Başkan Akpınar, onların vatan için verdikleri mücadelenin ve yaptıkları fedakarlıkların her zaman hatırlanması gerektiğinin de altını çizdi.

Başkan Akpınar mesajında: Bugün, vatanımızın birliği ve dirliği için canlarını ortaya koyan kahraman gazilerimizi anmak ve onurlandırmak için özel bir gündür. Gazilerimiz; milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolüdür. Onların cesareti ve fedakarlıkları, ülkemizin her köşesinde yaşanan huzurun ve güvenliğin teminatıdır. Gazilerimize olan borcumuzu asla ödeyemeyiz, ama her zaman onları anmak ve onurlandırmak için yanlarında olacağız. Gazilerimiz bizim kıymetlilerimizdir, onlara minnettarlığımızı ne yapsak anlatamayız. 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ahirete göç eden gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan tüm gazilerimize sağlık, mutluluk ve uzun ömürler diliyorum ifadelerini kullandı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 48751

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ’DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI
EREĞLİ’DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI
Başkan Altay: “Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz Bize Emanet”
Başkan Altay: “Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz Bize Emanet”