Kapat !
CHP EREĞLİ İLÇE BAŞKANI EREĞLİ’DEKİ AÇILIŞLARI ELEŞTİRDİ

CHP EREĞLİ İLÇE BAŞKANI EREĞLİ'DEKİ AÇILIŞLARI ELEŞTİRDİ

TÜRKTAŞ: İTTİFAK ORTAĞINIZDAN HUY MU KAPTINIZ?

CHP EREĞLİ İLÇE BAŞKANI EREĞLİ’DEKİ AÇILIŞLARI ELEŞTİRDİ
2023-07-29 12:57:01

Yıllar önce yapılan Üniversite, Havalimanı ve bir çok yatırımı sanki kendisi yapmış gibi meydanlarda halka söyleyen Sayın Cumhurbaşkanı gibi Ereğli Belediye Başkanı da kırk yıl önce yapılan Yunus Emre Parkı ve yirmi beş yıl önce yapılan 75. Yıl Cumhuriyet Şehitleri Parkını aslından ve isminden uzaklaştıran sözde açılış yapıyor.

Tadilat ve restorasyon yapmak, bu halkın rahatı, refahı ve konforunu sağlamak Belediyenin ve Belediye Başkanın asli görevidir.

Vizyon, yeni yaşam alanı ve günümüz şartları ve teknolojisine uygun temalı parklar yapabilmektir. Tıpkı 1994 yılında içerisinde tenis kortu, basketbol sahası, amfi tiyatro, yüzme havuzu, mesire alanı ve futbol sahaları bulunan Atatürk Kültür Parkı gibi sosyal alanlar yapabilmektir.

Seçim öncesi; yıllar önce yapılan parkların açılışını yapmak sizlere oy kazandırmayacaktır. Ereğli halkı sosyal belediyecilik anlayışını yıllar önce yaşayıp görmüştür.

Şimdi gençlere sesleniyorum; 75. Yıl Cumhuriyet Şehitleri Parkının bulunduğu arsa, dönemin Belediye Başkanı Sayın Kenan Akpınarın büyük uğraşları sonucunda Belediye bünyesine park olarak kazandırılmıştır.

Türk milliyetçiliğinden bahsederken 75. Yıl Cumhuriyet Şehitleri Parkı ismindeki CUMHURİYET hangi milliyetçilik duygularınızı rahatsız etti ki kaldırdınız?

Vilayet Ereğli için; 2020 yılının Mart ayında Cumhuriyet Halk Partisi 134 milletvekilinin imzası ile meclise Ereğli il olması adına önergesini vererek üzerine düşeni yapmıştır. Siz ve İttifak ortağınız bu önergeyi gündeme almayarak mı üzerinize düşeni yapıyorsunuz? Şayet ki siz aynı önergeyi verirseniz Cumhuriyet Halk Partisinin yine üzerine düşeni yapacağından kimsenin şüpheniz olmasın.

Asıl gündemimiz Ülkemizin ve Ereğlinin ekonomisi ve yaşam koşullarıdır. Övgü ile bahsettiğiniz İkinci Yüzyılın ilk günlerinde akaryakıt 36₺ ile tüm zamanların rekorunu kırıyor. İşçisi, emeklisi, çiftçisi ve köylüsü ile vatandaşlarımız geçim sıkıntısı yaşarken sizin bahsettiğiniz İkinci Yüzyıl tam olarak bu mudur.

Nejat Türktaş

CHP Ereğli İlçe Başkanı

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 84656

Kullanıcı Adı

  • Bulut
    13 Ağustos 2023 Pazar

    Nejat türktaş bey, müthiş analiz yapmış ve konuşmuş güzel ve etkileyici,doğru olanı konuşmuş .

  • Feridun teşir
    31 Temmuz 2023 Pazartesi

    Bırakın bu işleri açabiliyorsanız fabrika açın


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR