Kapat !
DOKTORDAN TEPKİ

DOKTORDAN TEPKİ

Doktor Ahmet Bircan, böyle bir şey olamaz dedi

DOKTORDAN TEPKİ
2023-07-30 05:20:22

SSK Hastanesinin açık olduğu yıllarda uzun süre Ereğli SSK Hastanesi başhekimliği yapan Dr. Ahmet Bircan, görevinin son yıllarında Ereğli ve çevresinde Aile hekimliği yapmış, ardından emekli olarak Ereğlide yaşamına devam etmektedir.

Gördüğü olumsuzlukları sosyal medya hesabından paylaşarak yetkilileri uyaran Bircan, şimdi de gürültü kirliğine el attı. Düğünlerde abartıya kaçıldığını söyleyen Dr. Ahmet Bircan, yaşamak istediği ülkeyi şu satırlarla anlattı…

….

Yaz geldi. Sokak ortalarında düğünler başladı. Gayet yüksek sesle iç Anadolunun kendine has ses ve müzikleri, gece yarılarına kadar gayet serbest bir şekilde devam ediyor. Düğünler, örf adetlerimiz içerisinde güzel günlerdir. Evlenen çiftlere sağlık ve mutluluk diliyorum. Ancak iki gün, üç gün süren yüksek sesli düğünlere de hayır diyorum. Yeter kardeşim; ya milletin hastası olabilir ya işine adam erken gidecektir. Öyle bir rezillik, böyle bir saçmalık olamaz ki. İnsanların birbirine saygısı yok. Ben böyle bir ülke istemiyorum. İnsanların birbirine saygı duyduğu, rahatsızlık vermediği bir ülke istiyorum.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 87399

Kullanıcı Adı

  • Arif aytaç
    31 Temmuz 2023 Pazartesi

    Birde yol kenarlarında olun düğün salonları var. özellikle ivriz yolunda. düğün günü park edilen araçlardan yol trafiğe tıkanıyor. düğün salonlarının otoparkı olmalı yolları tıkamalılar

  • Ayşe sevencan
    31 Temmuz 2023 Pazartesi

    Çok güzel bir konya değinmiş hocam tebrik ederim.

  • Mutlu.kartal.ari@gmail.com
    30 Temmuz 2023 Pazar

    Doktorum çok haklı gerçekten bıktık yaz boyu mahalle ortasında gece yarılarına kadar bu düğün ,nişan törenlerinin en ilkelce ve mahalleyi ayağa kaldırırcasına yapılmasından .

  • Yaşar kuşcu
    30 Temmuz 2023 Pazar

    Doktor bey çok haklısın yıllardır bir ilkellik yaşanıyor yüksek sesli düğünler toplumsal kirlilik seviyesinde


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
VARDAR ÇİRKİN GÖRÜNTÜYE DUR DEDİ
VARDAR ÇİRKİN GÖRÜNTÜYE DUR DEDİ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR