Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çocuklar sinemaya götürüldü. 70e yakın çocuk sinemada doyasıya eğlendi
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçunun talimatları üzerine çocuklara sinema kültürünü aşılamak ve onları sosyal yaşama adapte etmek amacıyla yürütülen bu hizmet çocuklar ve aileleri tarafından takdirle karşılandı
BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ
Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çocuklar sinemaya götürüldü. 70e yakın çocuk sinemada doyasıya eğlendi. Ereğli Belediyesinin sosyal, kültürel ve birçok alanda kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği etkinlik sayesinde çocuklar güzel bir gün geçirdiler. 27 Aralıkta vizyona giren Rafadan Tayfa Göbeklitepe adlı filme giden çocuklar ve aileleri etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Oprukçuya bu hizmetinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.
Haber Merkezi
Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?
UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.