Kapat !
BAŞKAN UMUT AKPINAR KOLTUĞUNU BIRAKTI

BAŞKAN UMUT AKPINAR KOLTUĞUNU BIRAKTI

23 NİSAN’DA EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MAKAMI BARBAROS İLKÖĞRETİM OKULU 4-C SINIFI ÖĞRENCİSİ MUZAFFER MAHMUT ULUSOY’A EMANET

BAŞKAN UMUT AKPINAR KOLTUĞUNU BIRAKTI
2024-04-23 15:40:43

Ereğli Beldiye Başkanı Umut Akpınar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak ve bayramın coşkusunu yaşamak üzere makamını çocuklara devretti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç ile birlikte Barbaros İlköğretim Okulu 4-C sınıfı öğrencisi Muzaffer Mahmut Ulusoy ve öğretmenleri Belediye Başkanı Umut Akpınarı makamında ziyaret etti.
Başkan Akpınar, bu özel günde koltuğunu Barbaros İlköğretim Okulu 4-C sınıfı öğrencisi Muzaffer Mahmut Ulusoya devrederek onlara sembolik bir yetki verdi. Makam koltuğunu devralan Ulusoy, Ereğli'deki çocuklar için yapılan çalışmaların devam edeceğini belirtirken, okulları için bazı taleplerde bulundu.
Belediye Başkanı Umut Akpınar, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak, "Görevimizi 1 günlüğüne çocuklarımıza emanet ettik. İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç'e, kıymetli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize bu güzel ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızı en kalbi duygularımla kutluyor ve öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 95840

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYE ZABITASI İDİ EMİRGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OLDU
EREĞLİ BELEDİYE ZABITASI İDİ EMİRGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OLDU
DİKKAT!... BU YOLLAR KAPANIYOR
DİKKAT!... BU YOLLAR KAPANIYOR