MEHMET KÖSEOĞLU EREĞLİDEN MEMNUN AYRILDI

MEHMET KÖSEOĞLU EREĞLİDEN MEMNUN AYRILDI

Köseoğlu: Ereğli#39de Özkan Özgüven#39le İddialıyız

MEHMET KÖSEOĞLU EREĞLİDEN MEMNUN AYRILDI
2024-03-07 13:24:46

Yeniden Refah Partisi Konya Belediye Başkan Adayı Mehmet Köseoğlu, Yerel seçimlerde iddialı olduklarını belirterek, "İlçe teşkilatlarımızın çalışmalarını dikkatlice izliyorum. Her bir ilçemiz Konya merkezdekiler dahil fevkalede çalışıyor. Geçtiğimiz gün ziyaret ettiğim Ereğli ilçemizde Belediye Başkan adayımızla birlikte yaptığımız alan çalışmasında Ereğlili hemşerilerimizin ilgisi bizleri memnun etti. Konyada birçok ilçede iddialı olduğumuz gibi Ereğlide de belediye başkan adayımızla iddialıyız. Hemşerilerimizin desteğiyle Ereğliyi adil yönetilen Belediye anlayışımızla tanıştıracağız. Ereğliyi daha modern ve kalkınmış bir yapıya getireceğiz. Vatandaşlarımızla birlikte belediyemiz yönetileceği gibi, yapılacak hizmetler ve projelerde hemşerilerimizin talepleri öncelikli olacaktır. Ereğlili hemşerilerimizden destek beklerken, yakın ilgilerinden dolayı da teşekkür ediyorum dedi.
İşimiz gücümüz EREĞLİ olacak

Yeniden Refah Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven, işimiz gücümüz Ereğli olacak diyerek, Ereğlide belediye başkanlığı görevi bize verilirse işimiz gücümüz Ereğli olacaktır. Ereğli halkı adil yönetimi ve adil belediyecilik anlayışımızla yapacağımız hizmetleri görecek. Hayata geçireceğimiz projeleri vatandaşlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Ereğliyi birlikte yöneteceğiz. Belediyenin kaynaklarını harvurup harman savurmadan, vatandaşın hizmetine sunacağız. Ereğlili vatandaşlarımızın mutluluğunu her şeyin üstünde tutarak, Ereğliyi daha yaşanır ve modern bir yapıya kavuşturacağız. Bütün bunları yapabilmek için Ereğlili vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz diye konuştu

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 88680

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA’DA ÖZEL ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
KONYA’DA ÖZEL ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
BAŞKAN ALTAY İSRAİL’İ UYARDI
BAŞKAN ALTAY İSRAİL’İ UYARDI