Kapat !
Yenibağlar ve Yıldırım Beyazıt’ta Cumhur İttifakı’ndan Başka Yol Yok..

Yenibağlar ve Yıldırım Beyazıt’ta Cumhur İttifakı'ndan Başka Yol Yok..

Yenibağlar ve Yıldırım Beyazıt’ta Cumhur İttifakı’ndan Başka Yol Yok...

Yenibağlar ve Yıldırım Beyazıt’ta Cumhur İttifakı’ndan Başka Yol Yok..
2024-03-07 14:39:58

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu,Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Erol, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Ali Demir, Alperen Ocakları İlçe Başkanı Suat Gözeller, Belediye Meclis Üyeleri, STK Başkanları ile birlikte Yenibağlar ve Yıldırım Beyazıt Mahallelerini ziyaret ettiler.

HÜSEYİN BAŞKANIMI, BAŞKAN SEÇMEYECEKSİNİZ ASLINDA KENDİNİZE HİZMET GETİRMEYİ SEÇECEKSİNİZ

Ali Demir: Bizim özellikle bu seçimde, Ereğlinin kaderini belirleyecek olan seçimde birlik ve beraberlik içerisinde Ereğlinin il olmasının önünü açmada Hüseyin Başkanımızı destekleyerek il olmamızın önünü açmak ve Ereğlimizi en iyi hizmetlere kavuşturmak ile ilgili bir fırsatımız var. Bu oyu verirken sadece Hüseyin Başkanımı, Başkan seçmeyeceksiniz aslında kendinize hizmet getirmeyi seçeceksiniz şeklinde konuştu.

31 MARTTA ÜÇ HİLALLİ LOGONUN ALTINA EVET MÜHRÜNÜ BASARAK EREĞLİNİN KARA SEVDALISI HÜSEYİN OPRUKÇU BAŞKANI BİR 5 YIL DAHA, BİR DAHA DİYEREK BAŞKAN YAPACAK MISINIZ?

Musa Yılmaz: Hüseyin Başkanı tanıyorsunuz. Ereğliyi ne kadar çok sevdiğini biliyorsunuz. İnşallah 31 Martta sizlerden Hüseyin Başkana destek istiyoruz. 31 Martta üç hilalli logonun altına evet mührünü basarak Ereğlinin kara sevdalısı Hüseyin Oprukçu Başkanı bir 5 yıl daha, bir daha diyerek Başkan yapacak mısınız? Şimdiden vereceğiniz katkıdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.

EREĞLİDE EREĞLİNİN SEVDALISI CUMHUR İTTİFAKININ TEK VE YEGANE ADAYI HÜSEYİN BAŞKANI DESTEKLEDİĞİNİZ TAKDİRDE EREĞLİ HİZMETE, ESERE, YATIRIMA ALLAHIN İZNİYLE DOYARAK HAK ETTİĞİ ŞEHİRLER SEVİYESİNE GELECEK

İbrahim Erol: Bir şehre yatırım gelebilmesi için üç tane sac ayağından her yerde bahsediyoruz. Bunun bir tanesi sizin desteklerinizle AK Parti iktidarı yani Ankara, Konya ve Ereğli ayağının aynı anda silsile halinde bir arada bulunması gerekiyor. Desteğinizle Ankara iktidar oldu, Konyada da Uğur İbrahim Bey de sizin desteklerinizle inşallah olacak, Ereğlide de Ereğlinin sevdalısı Cumhur İttifakının tek ve yegane adayı Hüseyin Başkanı da desteklediğiniz takdirde Ereğli hizmete, esere, yatırıma Allahın izniyle doyacak. Hak ettiği şehirler seviyesine gelecek. AK Parti iktidarı ve Cumhur İttifakı bunların beraberindeki birliğin gücüyle hep birlikte Ereğli olacağız, yeniden Ereğli diyeceğiz. Ereğlide önümüzdeki 5 yıl tarih yazmaya Hüseyin Başkana yeniden seni yazdım kalbime demeye var mısınız şeklinde konuştu.

BİLİYORSUNUZ YAPARSA CUMHUR İTTİFAKI YAPAR, BİZİM YAPTIKLARIMIZA BAŞKALARININ HAYALİ BİLE YETMEZ

Başkan Oprukçu: Rahmetle geldik inşallah rahmete vesile olacak bir destekle döneceğimize yürekten inanıyorum. Muradımız ayırmadan ayrıştırmadan tüm mahallelerimize layıkıyla hizmet etmek. İnsanlar eserleri ve hizmetleriyle yaşar. Bizim de imkanlarımızın çok üzerinde yaptığımız hizmetleri ve Ereğli'mize bıraktığımız eserleri tüm hemşerilerimiz görüyor ve biliyor. Bir ve beraber olduğumuzda başaramayacağımız hiçbir şey yok. O nedenle el ele olmayı, kucaklaşmayı çok arzu ediyorum. Ereğlimizin geleceğini ağartacak bir birliktelikle tüm hemşerilerimizi arkamızda dimdik görmek istiyorum. Beş yıl boyunca da kapımız, gönlümüz tüm hemşerilerimize açık oldu, çünkü biz yaratılanı Yaradan'dan ötürü seviyoruz. Bizim işimiz hizmet, muradımız da Allah rızasını kazanmak. Tüm mahallelerimize adam gibi hizmet ettik. Cumhur'un gücüyle, birlik ve beraberlik içerisinde de hizmetlerimize devam edeceğiz. Bu seçim Ereğli'nin mukadderatını belirleyeceği bir seçim. Ben aldığım sözü biliyorum, onu da takip edeceğim ve inşallah Ereğlimizi Vilayet yapacağız. Biliyorsunuz yaparsa Cumhur İttifakı yapar. Bizim yaptıklarımıza başkalarının hayali bile yetmez. Bir ve beraber olacağız bunun sonucunda da huzur şehri Vilayet Ereğliyi inşa edeceğiz. Allah'ın izniyle birlikte başaracağız şeklinde konuştu.

Yenibağlar ve Yıldırım Beyazıt’ta Cumhur İttifakı’ndan Başka Yol Yok..
Yenibağlar ve Yıldırım Beyazıt’ta Cumhur İttifakı’ndan Başka Yol Yok..
Yenibağlar ve Yıldırım Beyazıt’ta Cumhur İttifakı’ndan Başka Yol Yok..
Yenibağlar ve Yıldırım Beyazıt’ta Cumhur İttifakı’ndan Başka Yol Yok..

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 70326

Kullanıcı Adı

  • Ramazan usta
    7 Mart 2024 Perşembe

    Ya bu hüseyin obrukcu mevcut hükümetin belediye başkanı değilmiydi 5 yıldır ne yaptı bir çivi bile çakmadı, girişimci getiremedi şehrimize yatırım sıfır bol bol da göç aldı şehrimiz sanayilerimiz pislikten geçilmiyor,eski sanayi rezil durumda,iş alanları yaratamadı fakir fukara değil suriyelileri besledi eeee ben bu adama neden oy vereyim ha unuttum 10 yıl önce il olacağız demişti hani nerde balık kavağa çıkınca demi obrukcu şark kurnazızlığı yspıyor şimdide..


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI ADIM ADIM FİNALE YÜRÜYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR
KONYA ŞEHİR HASTANESİ-YENİ SANAYİ SİTESİ TRAMVAY HATTI TEMELİ ATILIYOR