Vatandaş cevabı yapıştırmış

Vatandaş cevabı yapıştırmış

Sinek ufak ama mide bulandırır

Vatandaş cevabı yapıştırmış
2024-04-24 11:17:41

Sosyal medya aracılığı ile habercilik yapan bir haber sitesinde, Sinan Demli isimli bir vatandaş, Ereğli belediye başkanlığına seçilen Umut Akpınarı eleştirerek,

Sayın başkan makamınıza hayırlı olsun çiçeği istemeyip bağış yapın dediniz teşekkür ederiz ama. Şu zor zamanda belediyenin battık olduğu zamanda. Havai fişek atmak nedir? Bir de o kadar abartılı o kadar çok ki size yakışmadı. Hem insanlar, çoluk çocuk, hem de hayvanlar nasıl korkuyor demiş.

Vatandaşın bu eleştirisinin altına ise bunun normal bir durum olduğu, böyle özel bir günde yapılması gerektiği şeklinde onlarca yorum yapılmış

İŞTE O YORUMLAR:

Erkan Kelleli

Adam daha koltuğuna bile oturmadı. Gece gündüz sahada. Düğünlerde bile bunun fazlası atılıyor. Yeni seçilmis bir başkanı eleştirmek yerine arkasıinda duralım.

Onur Gezer

Havai fişek atmasa belediyenin borcu kapanacak mıydı?

Ky Yavuz

Çiçek kendine, yani bireysel. İstememesi normal ama eğlence topluma. Bunları birbirinden ayırın. Havai fişek, konser vs. sosyalleştiriyor, eğlendiriyor insanları. İnsanların buna ihtiyacı var.

Neslihan Karamik

Birisi şuna Kızılay soda ikram etsin lütfen.

Baba Turgay Süvari

Eleştiri yapacak ya nasıl yapsam, nasıl karalasam diyor. Oprukçu seçimde belediyenin otobüsünü kullandı. Bol bol harcarken niye sesin çıkmadı? Niye Hüseyin başkan varken bunu yazmadın?

Dilek Golgir

21 yıldır karbonhidratlı beslenmenin sonu. Hesap sorulacak yere yıllardır neden hesap sormadın? İşte o zor demi? Çocuğunun korktuğunu düşündüğün kadar 23 Nisanı nasıl, kime, kimler armağan etmiş okusaydın bu soruyu sormazdın.

Vatandaş cevabı yapıştırmış

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 83531

Kullanıcı Adı

  • Boş işler
    27 Nisan 2024 Cumartesi

    Lütfen haber yapın, magazin ve dedikodu değil... insanlar eleştirebilir bu en temel hakları zaten

  • Ayfer tekin
    25 Nisan 2024 Perşembe

    Çok güzel oldu umut başkan. devam ke

  • Hatice
    24 Nisan 2024 Çarşamba

    Yenimi gözünüz açıldı çokta güzwldi niye hazmedemediniz halk eğlendi bunalmıştı aizin ayrımcı dilinizden ocaklarınızın zibidilwrinden siz önce bir kendinize bakın hiç beklemediğiniz oldu bı şaşırttı sizi ama son yıllarınız

  • Bahadır
    24 Nisan 2024 Çarşamba

    Ya adam daha 1 ay bile olmadan başladınız durun bakalım belediyeyi bir anlasın, artıları,eksileri bir bulsun eksikleri yapılacakları tesbit etsin insanları bir tanısın borç içinde batan bir belediye devralmış, sonuç da çiçek konusunu müthiş düşünmüş bence 23 nisan kutlamaları da çok iyi oldu, abartılı hiçbir şey yoktu tüm iyi niyetiyle kısa sürede bişeyler yapmaya çalışıyor herşeyden önce sıcakkanlı,hevesli en azınndan kaşar birisi değil ben ereğli’mize çok güzel hizmetler vereceğine inananlardanım, tabiki zamanı gelince eleştiriler olacak ama o yıl bu yıl değil tam hakimiyet kursun o süreci vermek gerek tekrar yeni belediye başkanlığı hayırlı olsun memlekete hizmet etmek isteyenlere destek verelim başka snadolu ereğli’miz yok…


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BAŞKAN AKPINAR ETKİNLİĞE KATILDI
BAŞKAN AKPINAR ETKİNLİĞE KATILDI
Konya’da Türk Yıldızları ve Solo Türk Gösterisi Nefes Kesti
Konya’da Türk Yıldızları ve Solo Türk Gösterisi Nefes Kesti