AK PARTİ VEKİLLERİ EREĞLİYİ YALNIZ BIRAKMIYOR
Colombia

AK PARTİ VEKİLLERİ EREĞLİYİ YALNIZ BIRAKMIYOR

“Milletvekillerinin Bir ayağı Ereğli#39de“

AK PARTİ VEKİLLERİ EREĞLİYİ YALNIZ BIRAKMIYOR
2023-08-20 10:52:19

Ereğli yaz sezonunun yoğun sıcak günlerinde Ak Parti Konya Milletvekillerini ard ardına misafir ediyor. Geçtiğimiz günlerde Konya Milletvekili değerli isimlerin ziyaret ettiği Ereğli'ye bir gününü ayıran bir diğer isim Milletvekili Meryem Göka oldu.
Ak Parti Konya Milletvekili Meryem Göka ‘nın Ereğli ziyaretinde kendisine İl yönetim kurulu üyesi Esra Aldur eşlik etti.
Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ile birlikte İlçe yönetim kurulu üyeleri,Ereğli Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ile partililer tarafından karşılanan Milletvekili Göka ‘nın ziyaretinin ilk adresi Ak Parti Ereğli İlçe Başkanlığı oldu. Burada yapılan toplantıda teşkilat çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulunarak bundan sonraki süreçte ortaya konulacak çalışmalara değinildi.
Ereğlide bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunan Konya Milletvekili Meryem Göka Ereğli esnafını ziyaret ederek Hayırlı işler bol kazançlarınız olsundileklerini iletti. Esnaflarca samimiyetle karşılanan Göka ile Aldura ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden esnaflar ,Sadece seçim zamanı değil her zaman bizlerle olduğunuz için bilhassa bu yoğun sıcak günlerde bizlere bu ziyaretiniz den dolayı memnun olduk. Meclisteki çalışmalarınızda başarılar dileriz diyerek Ereğliye yapılan iktidar ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.
Millletvekili Meryem Göka ve beraberindeki İl yönetim kurulu üyesi Esra Aldur ile birlikte İlçe Başkanı Zübeyir Dursun,ilce yönetim kurulu üyeleri ile meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının da eşlik ettiği ziyaretlerin bir diğer adresi Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ereğlide hizmete sunulan Bilgehane oldu. Milli ve manevi eğitimler yanı sıra atölye ve etkinliklerle hizmet veren Bilgehanede miniklerle bir araya gelen Milletvekili Meryem Göka, buranın Ereğli için önemli hizmetlerden biri olduğunu vurgulayarak Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altaya teşekkür etti. Diğer yandan Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı ‘yı makamında ziyaret eden Milletvekili Meryem Gökanın kurum ziyaretleri arasında Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Kenan Çelebi ile Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Mehtap Gül de ziyaret edilerek Sosyal Politikalar kapsamında Sosyal Yardımlaşma Vakfının Ereğlide yürütülen hizmetleriyle ilgili istişarelerde bulundu.
Ak Parti Konya Milletvekili Meryem Gökanın Ereğli ziyareti ile ilgili konuşan Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun şunları kaydetti:
Milletvekilimiz Meryem Göka ‘yı,İl yönetim kurulu üyemiz Esra Alduru şehrimizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Seçimlerde ilçemizde yapılan yoğun ziyaret ve saha çalışmalarının ardından Milletvekillerimizin tekrar Ereğli halkıyla buluşmaları, yapılan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunmak ,Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan hizmet noktalarını birlikte ziyaret etmek bizleri İlçe Başkanı ve yönetimimiz olarak ziyadesiyle mutlu ediyor. Yapılan ziyaretlerde hem çalışmalar değerlendirilirken hem de sorunlar ihtiyaçlar yerinde tespit ediliyor. Sadece seçimden seçime değil vatandaşlarımızla tüm zamanlarda bir arada olmanın gayretindeyiz. Samimiyetimiz ve gayretimizi Ereğli halkımız da görüyor. Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Konya Milletvekillerimizden değerli isimleri ağırlayan şehrimiz şimdi de Milletvekilimiz Meryem Göka ‘yı misafir etti. Tabir yerindeyse Milletvekillerimizin bir ayağı Ereğlide, şehrimize verilen değer bizleri mutlu ediyor. Değerli Milletvekillerimize şehrim adına çok teşekkür ediyorum dedi.

AK PARTİ VEKİLLERİ EREĞLİYİ YALNIZ BIRAKMIYOR
AK PARTİ VEKİLLERİ EREĞLİYİ YALNIZ BIRAKMIYOR

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 35852

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BIK, internet haber sitelerine trafik kolaylığı sağladı
BIK, internet haber sitelerine trafik kolaylığı sağladı
SORUNLARIN YUMAĞINDA EREĞLİ
SORUNLARIN YUMAĞINDA EREĞLİ