Akpınar: Ereğli’nin geleceğini şekillendireceğiz

Akpınar: Ereğli’nin geleceğini şekillendireceğiz

Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar Örnek Bir Ereğli Hedefliyor

Akpınar: Ereğli’nin geleceğini şekillendireceğiz
2024-04-21 09:55:33

Ereğli Belediye Başkanı Umut Akpınar, hizmet yaparken, günü kurtaran değil, geleceği düşünen bir anlayışa sahip olduklarını ifade ederek, Türkiye'ye örnek gösterilen bir Ereğli oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Başkan Umut Akpınar konuyla ilgili açıklamasında şu görüşlere yer verdi Ereğli Belediyesi olarak yapacağımız çalışmalarda; halkımıza hızlı etkin ve yüksek kalite standartlarında belediye hizmetlerini sunma, hemşerilerimizin kültürel, sağlık, sportif ve sosyal hayatlarına değer katma, huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı bir kent inşa etmek ve Ereğli'nin Türkiye'de örnek olarak gösterilen bir yerleşim yeri olmasını sağlama çabası içinde olacağız.

Büyük bir borç yükü devraldık. Yapacağımız hizmetlerde, bütçemizin belirlenmesi ve kullanılmasında, eldeki kaynakların en iyi şekilde değerlendirilmesi, gereksiz yatırım ve harcamalardan kaçınılması ile israf edilmemesi başarımızda en önemli etkenler arasında yer alacaktır. Dolayısıyla belediyemiz kendisine kaynak üreterek hedeflediği hizmet ve yatırımları yapacaktır.

Ereğli Belediyesi bütçesinin büyük bir bölümünü halkımıza hızlı, etkin ve yüksek kalite standartlarında belediye hizmetlerini sunma, hemşerilerimizin kültürel, sağlık, sportif ve sosyal hayatlarına değer katma, huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı bir kent inşa etmek için aktaracaktır. Biz hizmet yaparken sadece bugün için yapmayacağız; aynı zamanda Ereğli'nin geleceğini de şekillendirmemiz gerektiğinin farkındayız. Ereğli'nin geçmişinden gelen değerlerini, özelliklerini koruyarak; onu yarınlara taşımak ve gelecek nesillere gururla teslim etmek istiyoruz. Bugünü kurtarmaya çalışan değil, geleceği düşünen bir anlayışa sahibiz.

Ayrım yapmadan herkese hizmet edeceğiz. Kapılarımızı her kesimden ve her yaştan insana açık tutacağız. Halkımızın ihtiyaçlarını dikkate alıp, Ereğli'nin tüm kurum ve kuruluşları ile ortak hareket edeceğiz. Gerek kurumlar ile gerekse Ereğli halkımız ile işbirliğinden ortaya çıkacak gücün Ereğli'ye güzel şeyler kazandıracağına inanıyoruz dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 49419

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BAYKAR’A EREĞLİ DAMGASI
BAYKAR’A EREĞLİ DAMGASI
TEŞRİF-İ MEVLANA ETKİNLİKLERİ ZİYARETÇİLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
TEŞRİF-İ MEVLANA ETKİNLİKLERİ ZİYARETÇİLERDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ