ALTAY’DAN İSRAİLLİ BAKANA SERT TEPKİ
Colombia

ALTAY’DAN İSRAİLLİ BAKANA SERT TEPKİ

Uğur İbrahim Altay: Haddini bil, biz size büyük geliriz

ALTAY’DAN İSRAİLLİ BAKANA SERT TEPKİ
2024-07-29 12:27:24

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan sözlerine Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altaydan sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı konuşmada İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki saldırıları ve işgaline sert tepki göstererek, "Biz nasıl Karabağ'a girdiysek, nasıl Libya'ya girdiysek bunun benzerini aynen onlara da yaparız. Yapmamak için hiçbir şey yok" dedi.

İŞTE O AÇIKLAMA

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz ise, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğanın açıklamalarını eleştirerek, Erdoğan, Saddam Hüseyin'in izinden gidiyor ve İsrail'e saldırı tehdidinde bulunuyor. Orada ne olduğunu ve nasıl bittiğini hatırlamasına izin verin ifadelerini kullandı.

HADDİNİ BİL

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay İsrailli Bakana sert tepki gösterdi. Altay sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi; Cumhurbaşkanımıza dil uzatan eli kanlı, bebek katili işgalci ve terör devleti İsrail bakanına tavsiyem, haddini bilsin.

Elinde binlerce masum mazlumun kanı olanların Cumhurbaşkanımıza söz söylemek haddi değil. Bizi başka milletlerle, Türkiyeyi başka ülkelerle, Cumhurbaşkanımızı da başka liderlerle karıştımayın, biz size büyük geliriz.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 60803

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ’DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI
EREĞLİ’DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI
Başkan Altay: “Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz Bize Emanet”
Başkan Altay: “Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz Bize Emanet”