BAŞKAN ALTAY’DAN DAVET
Colombia

BAŞKAN ALTAY'DAN DAVET

BAŞKAN ALTAY TÜM KİTAPSEVERLERİ 11. KONYA KİTAP GÜNLERİ’NE DAVET ETTİ

BAŞKAN ALTAY’DAN DAVET
2024-10-16 11:02:16

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından 19-27 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek 11. Konya Kitap Günleri, bu yıl Filistin, Kudüs ve Gazze teması; Özgürlük İçin Oku mottosuyla kitapseverlere kapılarını açmaya hazırlanıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Kitap Günleri için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, Başta öğrencilerimiz olmak üzere Konyadan ve Konya dışından tüm kitapseverleri bu kültür şölenine katılmaya davet ediyorum dedi.


Konya Büyükşehir Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği Konya Kitap Günlerinin 11incisi, 19-27 Ekim tarihleri arasında kitapseverlerle buluşacak.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kitap Günleri kapsamında Konyadan ve farklı şehirlerden yüzbinlerce kitapseveri Konyada ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Anadolu'nun en büyük kitap etkinliği olan Konya Kitap Günlerinin, adeta bir kültür bayramı havasında geçtiğini belirten Başkan Altay, Her yıl kitapseverler, yazarlar, yayıncılar ve sanatçılar için önemli bir buluşma noktası olan Konya Kitap Günleri, katılımcılara unutulmaz deneyimler sunuyor. Konyamızdan ve farklı şehirlerden ziyaretçilerimizi ağırlayacağımız etkinliğimiz için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. 250 yazar, 250 seçkin yayınevi ve milyonlarca kitabın yer alacağı Konya Kitap Günleri ile şehrimize 9 gün boyunca kültür şenliği yaşatacağız. Bu yıl Kitap Günlerindeki temamız Filistinde yaşanan insanlık dramı ve soykırımdan dolayı ‘Filistin, Kudüs ve Gazze olacak. Mottomuz ise Özgürlük için Oku. 19 Ekimde Selçuklu Kongre Merkezinde kapılarını açacak Konya Kitap Günlerine başta öğrencilerimiz olmak üzere Konyadan ve Konya dışından tüm kitapseverleri davet ediyorum dedi.

TÜRKİYENİN SEVİLEN YAZARLARI KONYALILARLA BULUŞACAK

19-27 Ekim tarihleri arasında Selçuklu Kongre Merkezinde 10.00-21.00 saatleri arasında Türkiyenin önemli kalemlerinin okurlarıyla bir araya geleceği Konya Kitap Günlerinde; konferanslar, imza günleri, yazar buluşmaları ve atölye çalışmalarıyla çok sayıda etkinliğe imza atılarak, katılımcılara kitap şöleni yaşatılacak.

BAŞKAN ALTAY’DAN DAVET

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 90744

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Başkan Altay KTÜN’de Mimarlık Öğrencileriyle Buluştu
Başkan Altay KTÜN’de Mimarlık Öğrencileriyle Buluştu
UĞUR İBRAHİM ALTAY’DAN KINAMA
UĞUR İBRAHİM ALTAY’DAN KINAMA