BAYKARA EREĞLİ DAMGASI

BAYKARA EREĞLİ DAMGASI

Ereğli Fatih Uçak Bakım Lisesinin Stajdan İşe Geleneği Sürüyor

BAYKARA EREĞLİ DAMGASI
2024-05-05 21:14:31

Hali hazırda BAYKAR kadrosunda staj sonrası işe yerleşen 10 öğrencisi bulunan Uçak Bakım Alanı her sene olduğu gibi bu sene de 8 öğrencisini BAYKAR'a staja gönderiyor.

BAYKARa staja gidebilmek için öğrenciler yazılı ve video mülakat sınavlarda başarı sağlayarak staja gitmeye hak kazanıyorlar. Staja gitmeye hak kazanan öğrenciler 12. sınıf mezun durumunda olduğu için staj sonrası değerlendirmeye alınarak BAYKAR bünyesine dahil oluyorlar.

Ereğli Fatih Uçak Bakım Lisesi yönetiminden yapılan açıklamada;

Staj sonrasında öğrenciler değerlendirmeden geçirilerek BAYKAR' da işe girmeye hak kazanıyorlar. Bu okulun staja giden, işe yerleşen öğrencileri çalışkanlıklarıyla, azimleriyle Ereğliyi gururla temsil ediyorlar. Ülkemizin gurur kaynağı BAYKARa bizi gururlandıracak öğrenciler yetiştiriyoruz denildi

STAJ VE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLLERİ

Ereğli Fatih Uçak Bakım Lisesinin Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Müdürlüğü, HAVELSAN A.Ş. staj ve işbirliği protokolleri bulunmakta. Bu protokoller sayesinde okul; staj, uygulamalı ve teorik eğitimlerde sektörün istediği kalifiye personel ihtiyacını karşılayan personel yetiştiriyor ve mezuniyet sonrası yüksek istihdam sağlıyor.

Ülkemizde bulunan 14 Resmi Uçak Lisesinden biri 2015 yılında eğitim öğretime başlayan Ereğli Fatih Uçak Bakım Lisesi mezun ettiği öğrencileriyle Ülkemiz Havacılığına ve Savunma Sanayisine değer katıyor.

Ereğlide bulunan bu lisenin bünyesinde bulunan Uçak Bakım Alanı için her sene farklı illerden çok sayıda öğrenci, merkezi yerleştirmeyle ilçemize yatılı olarak geliyor.

LİSE MEZUNİYETİ SONRASI İSTİHDAM

Türkiye'deki 14 resmi Uçak Bakım lisesinden biri olan bu lise mezuniyet sonrası BAYKAR'dan Hava Fabrika Müdürlüklerine, ASELSAN'a, TUSAŞ' a ve Sivil Havacılık Kuruluşlarına onlarca öğrencisini yerleştirdi.

Türkiye çapındaki bu başarıyı Ereğlimize getiren başta İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet GENÇ olmak üzere Okul Müdürü Bilal AYDOĞDUya, Uçak Bakım Alan Şefi Ufuk SAĞOLa ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz, öğrencilerimize başarılar dileriz.

BAYKAR DA STAJ YAPMAYA HAK KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZ:

SALİH SEFA BAŞ

İDRİS KEREM ŞAHİN

MERYEMNUR GEZER

İBRAHİM ETHEM EŞBAH

YUSUF ABDULLAH KAYAGÜÇ

ÖMER ARHAN

MUHAMMED MUSTAFA KONAKÇI

EDİP EMRE CİHANER

BAYKARA EREĞLİ DAMGASI
BAYKARA EREĞLİ DAMGASI

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 37804

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
BURUK VEDA
BURUK VEDA