Doç. Dr. Nuri Serdar Başın Acı Günü
Colombia

Doç. Dr. Nuri Serdar Başın Acı Günü

Serdar Baş Emekli Öğretmen Olan Annesi Latife Başı Kaybetti

Doç. Dr. Nuri Serdar Başın Acı Günü
2023-08-21 08:34:45

Ereğlinin yakından tanıdığı ve sevdiği kişilerden olan SSK hastanesi emekli Personel Müdürü İlhan Baş eşi, emekli öğretmen Besim Süleyman Baş, bir dönem Milli Eğitim Bakanlığı yapmış olan Nimet Baş sülalesinden olanBağcılar Eğitim ve Araştırma hastanesi Beyin cerrahı Doç.Dr. Nuri Serdar Baş, annesi Sümer İlkokulu Emekli Öğretmenlerinden Latife Baş'ı kaybetti.

Doç.Dr. Nuri Serdar Baş acı haberi sosyal medya hesabından, "Annem, emekli öğretmen Latife Baş, bugün vefat ederek hakkın rahmetine kavuştu" diyerek duyurdu.

Doç. Dr. Baş annesinin ardından "Sevgili annem" başlığı altında duygularını ifade eden bir de yazı paylaştı.

"Doğurdun, baktın, büyüttün, tıp fakültesini kazandırdın, okuttun. Bir anne ve bir öğretmen olarak, benim iyi bir insan, iyi bir hekim olmamı sağladın. Bana kazandırdığın tüm bu değerler için sana şükranlarımı sunuyor, aziz hatıran önünde saygıyla eğiliyorum.

Umarım ve dilerim ki ben de bir evlat ve bir hekim olarak hem sağlığında hem de hastalığında senin için görevlerimi tam olarak yerine getirebilmişimdir. Ama en azından elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.

Işıklar içinde uyu, yattığın yer incitmesin. Hak rahmeti üzerine olsun.

Seni çok seven oğlun Nuri Serdar Baş"

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 50188

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ’DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI
EREĞLİ’DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI
Başkan Altay: “Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz Bize Emanet”
Başkan Altay: “Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz Bize Emanet”