DUMLU İSTİKRARLI OLACAĞIZ DEDİ
Colombia

DUMLU İSTİKRARLI OLACAĞIZ DEDİ

ZEKİ DUMLU#59 “KARARLI VE İSTİKRARLI BİR ŞEKİLDE SANAYİ ESNAFIMIZA HİZMET EDECEĞİZ

DUMLU İSTİKRARLI OLACAĞIZ DEDİ
2024-02-14 14:52:00

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zeki Dumlu, sanayi esnafının sorunlarını bildiklerini ve bu doğrultuda onlar için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizerek; Sanayi esnafının ilgisi şu ana kadar bizlere karşı çok iyi. Bunları sizlerde görüyorsunuz şahit oluyorsunuz. İnşallah bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Kararlı ve istikrarlı bir şekilde Ereğlili vatandaşlarımıza, sanayi esnafımıza hizmet etmekte kusur etmeyeceğiz dedi.

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zeki Dumlu, seçim çalışmaları kapsamında yeni sanayi sitesinde yer alan esnaflarla bir araya geldi. Sanayi esnafının ilgi ve alakasından mutlu olduğunu kaydeden Dumlu; Vatandaşlarımızın elini sıktığımız güzel bir teveccüh ile bizleri karşılıyorlar. Bizi tanıyorlarmış. Bizlerin konuşmalarını izlemişler. Bundan dolayı bizlere çok ilgileri var. Sanayi esnaflarının sıkıntılarını sorunlarını öğreniyoruz. Onlar sorunlarını bizlerle paylaşıyor bizlerde onlara neler yapabileceğimizi anlatıyoruz. Genç, dinamik bir aday olduğumuzu yeni bir yüz olduğumuzu anlatıyoruz. Başka bir parti ile birleşmeyeceğimizi gelen siyasi teklifleri kabul etmeyeceğimizi anlatıyoruz şeklinde konuştu.

SANAYİ ESNAFINI RAHATLATACAK PROJELERİMİZ VAR

Sanayi esnafının sorunları noktasında onları rahatlatacak daha modern ve daha rahat bir ortam da çalışmalarını sağlayacak projeleri olduğunu da kaydeden Dumlu sözlerini şu şekilde sürdürdü: Güzel bir Organize Sanayi projemiz var. Artı birde özel Organize Sanayi projemiz var. Bu özel Organize Sanayi projemizin de Cumhurbaşkanlığımızın özel olarak ayırdı örnekleri olan projeler. İnşallah buradaki esnaflarımızı daha fazla rahatlatmak için bu projelerimizi de gerçekleştireceğiz Allahın izniyle. Esnaflarımızın daha rahat edecekleri alanları da yaratacağız.

SANAYİ ESNAFIMIZA DOĞRU BİR ADAY OLDUĞUMUZU ANLATACAĞIZ

Gün boyu sanayi esnafının elini sıkacak olan Dumlu, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: Gün boyu sanayide olacağız. Vatandaşlarımızın ellerini sıkmaya devam edeceğiz. Onlara nasıl hizmet edeceğimizi anlatacağız. Onlara bizi tanımalarını sağlayacağız. Onlara Ereğli için doğru bir aday olduğumuzu kararlı bir aday olduğumuzu anlatacağız.

DUMLU İSTİKRARLI OLACAĞIZ DEDİ
DUMLU İSTİKRARLI OLACAĞIZ DEDİ

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 23630

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ’DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI
EREĞLİ’DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI
Başkan Altay: “Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz Bize Emanet”
Başkan Altay: “Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz Bize Emanet”