EREĞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI KESİNLEŞEN OPRUKÇU ZİYARETLERE BAŞLADI
Colombia

EREĞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI KESİNLEŞEN OPRUKÇU ZİYARETLERE BAŞLADI

Başkan Oprukçu Adaylık Sonrası İlk Ziyaretini Milliyetçi Hareket Partisine Gerçekleştirdi

EREĞLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI KESİNLEŞEN OPRUKÇU ZİYARETLERE BAŞLADI
2024-01-12 14:34:28

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Cumhur İttifakı Ereğli Belediye Başkanı Adaylığının açıklanmasının ardından ilk ziyaretini Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına yaparak Partilileriyle kucaklaştı.

BELEDİYE BAŞKANIMIZI TEBRİK EDİYOR, HAYIRLI UĞURLU OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Musa Yılmaz: Dün güzel ve sevindirici bir haber aldık. Mevcut Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Oprukçu bir dönem için daha Cumhur İttifakımızın adayı oldu. Kendisini huzurlarınızda tebrik ediyor, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Tabii ki Ereğli Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisinin Belediyesi lakin bir de AK Partimiz var, biz Cumhur İttifakıyla seçime gidiyoruz. Dolayısıyla Hüseyin Oprukçu Bey Cumhur İttifakımızın adayı yani AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinin adayı bunu da buradan bildirmek istiyorum. Hepinize sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum şeklinde konuştu.

BİR VE BERABER OLARAK BAŞARIYI GÖĞÜSLEMEK İSTİYORUZ

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: Regaip kandili akşamında şükürler olsun Ereğlide yeniden mensubu olmaktan şeref duyduğum Milliyetçi Hareket Partimizin Cumhur İttifakı muvacehesinde açıkladığı bir Belediye Başkanı Adayı olmanın şerefini yaşıyorum. Bu şerefe bir ömür halel getirmemek için çırpındığımızı, yoğun bir çaba ve gayret içerisinde olduğumuzu, özelde Ereğliye düşkünlüğümüzü, hemşerilerimizin, vatandaşlarımızın bildiğini biliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde, ayırmadan ve ayrıştırmadan birliğin gücüyle Cumhur İttifakının gücüyle inşallah bir ve beraber olarak başarmanın onurunu yaşayalım istiyoruz. Bu manada sabahleyin Bismillah diyerek, kurbanımızı kestik ondan sonra da tebrikleri kabul etmek suretiyle de ilk ziyaretimizi partimize, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığımıza yapmış bulunmaktayız. İnşallah niyetimiz hayır, akıbetimizin de hayır olacağına inanıyorum. Ereğlinin bir bütün olarak, birlik ve beraberlik içerisinde bugüne kadar ortaya konulmamış bir birlik şuuruyla rahmete vesile olacak bir süreci işleyeceğini değerlendiriyorum. Bu çerçevede de inanılmaz, Cumhur İttifakına yakışır bir oranla ötekileştirmeden, ötekisi olmadan kucaklayarak yürüyeceğiz. Ereğlinin de kucaklaştığını bu seçimde görmek istiyoruz. Dünü dünde bırakmak suretiyle Ereğlinin geleceğini, istikbalini inşa etmek bağlamında üzerimize düşen vazifemizi layıkıyla yapma sorumluluğu içerisinde aday olmanın şerefini yaşıyoruz. İnşallah arkadaşlarımızla, AK Partimizle ve halkımızla bir ve beraber olarak başarıyı göğüslemek istiyoruz. Bu başarının da Milliyetçi Hareket Partimize ve AK Partimize yakışır bir başarı olmasını arzu ediyoruz. Gayretimiz de buna yönelik olacak. Hepinizi saygıyla selamlıyorum, Cumamız mübarek olsun inşallah, Rabb-ül Alemin üç aylar hürmetine rahmetinden endişe etmeyen insanlardan eyleyecek hepimizi, ona şüphem yok. Allahın izniyle bir ve beraber olarak da başarmanın onurunu Ereğli olarak hep beraber yaşayacağız ifadelerini kullandı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 98108

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİLİ MİMAR RAMAZAN SAĞLAM, KALBİNE YENİLDİ
EREĞLİLİ MİMAR RAMAZAN SAĞLAM, KALBİNE YENİLDİ
SEN DE KATILABİLİRSİN
SEN DE KATILABİLİRSİN