EREĞLİLİ AVCILARDAN KILAN DESTEK VERDİ

EREĞLİLİ AVCILARDAN KILAN DESTEK VERDİ

Mehmet Kılan : Ali Haydar Üstayın Arkasındayız

EREĞLİLİ AVCILARDAN KILAN DESTEK VERDİ
2024-03-24 03:00:28

Sayın Ali Haydar Üstay, saygıdeğer ağabeyim;

1997 yılında kurmuş olduğunuz ve 27 yıldır kamuoyunun bilgisi dahilinde olan Durusu Av Müzesi hakkında başlatılan iftira ve yalan kampanyası nedeniyle derin bir üzüntü içerisindeyim. Bazı yandaş gazete ve televizyon kanallarının av müzesi hakkında, sanki yeni bir kaçakçılık ürünü bulunmuş gibi sistemli ve ağız birliği içerisinde sundukları haberlerin ne denli gerçekten uzak olduğu açıktır. Başlatılan bu saldırı; çamur at, izi kalsın mantığıyla yapılan bir karalama çabasıdır. İş dünyası içerisinde yıllara dayanan saygınlığınıza kara bir leke çalmayı amaçlamaktadır. Türkiye sizi, başarılı bir iş adamı kimliğinizin yanı sıra, Erzincandaki en büyük Atatürk rölyefini yeniden görkemli bir hale getirmenizle tanımaktadır. Bu Atatürkçü ve yurtsever iş adamı kimliğinizden rahatsız olan bazı çevrelerin sizi hedef alan bir algı operasyonudur.

Güneş balçıkla sıvanmaz. Gerçeklerin en kısa sürede açığa kavuşacağından ve size yönelik bu iftira ve komploların boşa çıkacağından eminim. İş ve meslek yaşamında yıllara dayanan tecrübeleriniz, bu tür temelsiz iddiaları çürütmek için size güç verecektir.

Ülkemiz için yararlı daha nice projelerinizi gerçekleştirebilmeniz için size sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Saygılarımı sunuyorum değerli ağabey!..

Mehmet KILAN

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 92474

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
ALTAY KARDEŞLİK HUKUKUNU GÜÇLENDİRİYOR
ALTAY KARDEŞLİK HUKUKUNU GÜÇLENDİRİYOR
 “GAZZE’NİN GAZETECİLERİ” KONFERANSI
“GAZZE’NİN GAZETECİLERİ” KONFERANSI