EREĞLİSPOR, ÇUMRA BLD.SPOR MAÇINA HAZIR
Colombia

EREĞLİSPOR, ÇUMRA BLD.SPOR MAÇINA HAZIR

HAZIRLIKLARINI TAMAMLAYAN EREĞLİSPOR MAÇ GÜNÜNÜ BEKLİYOR

EREĞLİSPOR, ÇUMRA BLD.SPOR MAÇINA HAZIR
2023-11-10 23:16:17

Konya Süper Amatör Ligde mücadele eden Bilal Yiğit İnşaat Ereğlispor, ligin 4üncü haftasında evinde karşılaşacağı Çumra Bld.Spor maçının hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenman ile tamamladı.
Bilal Yiğit İnşaat Ereğlispor, Pazar günü evinde karşılaşacağı Çumra Bld.Spor ile karşı karşıya gelecek. Hafta boyunca maçın hazırlıklarını sürdüren Bilal Yiğit İnşaat Ereğlispor, bugün gerçekleştirdiği son antrenman ile hazırlıklarını tamamladı.
Antrenör Murat Erdoğan yönetiminde Sentetik Sahada gerçekleşen antrenman ısınma çalışmaları ile başladı. Isınma çalışmalarının ardından teknik ve taktik çalışmalarının gerçekleştirildiği antrenman çift kale maç ile sona erdi.
Bilal Yiğit İnşaat Ereğlispor, gerçekleşen son antrenman sonrası kendi tesislerinde kampa girerek Pazar günü oynanacak olan Çumra Bld.Spor maçını beklemeye koyuldu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 73958

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
 YENİ DÖNEMDE 63 BİN KURSİYER
YENİ DÖNEMDE 63 BİN KURSİYER
DOĞUM GÜNÜ HEDİYEN HAZIR
DOĞUM GÜNÜ HEDİYEN HAZIR