HÜSN-İ HAT SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ
Colombia

HÜSN-İ HAT SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ

KONYA BÜYÜKŞEHİRİN EV SAHİPLİĞİ YAPTIĞI HÜSN-İ HAT SERGİSİ ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLIYOR

HÜSN-İ HAT SERGİSİ İLGİ GÖRDÜ
2023-09-23 05:40:26

Konya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğini yaptığı Hattat Nurullah Özdem Hüsn-i Hat Sergisinin açılışı yapıldı. Sanatçının 19 eserinin yer aldığı sergi 28 Eylüle kadar Millet Bahçesi Konya Büyükşehir Belediyesi Kırkikindi Restoran Salonunda ziyarete açık olacak.


Konya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Hattat Nurullah Özdem Hüsn-i Hat Sergisi Konyada sergileniyor.

Millet Bahçesi içindeki Konya Büyükşehir Belediyesi Kırkikindi Restoran Salonunda yapılan serginin açılışına katılan Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar bu tür organizasyonları hep yaptık, destek olmaya çalıştık. İnşallah bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. Nurullah Özdem beyi tebrik ediyorum diye konuştu.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE KÜLTÜR VE SANATA SAĞLADIĞI DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR

Hattat Nurullah Özdem de Konya Büyükşehir Belediyesinin kültür ve sanat işlerindeki himaye düşüncesinin oldukça yüksek yerlerde olduğuna dikkati çekerek, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altaya teşekkür etti.

19 eserin yer aldığı sergiye katılan ziyaretçiler de sergiyi çok beğendiklerini ifade ederek, Konya Büyükşehir Belediyesinin sanatçıların kendilerini ifade edebilmeleri ve kendilerini tanıtması adına sağladığı katkıdan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğini yaptığı, küratörlüğünü Seyit Ahmet Depelerin üstlendiği Hattat Nurullah Özdem Hüsn-i Hat Sergisi, Millet Bahçesi Kırkikindi Restoran Salonunda 28 Eylül tarihine kadar sergilenecek.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 97350

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİLİ MİMAR RAMAZAN SAĞLAM, KALBİNE YENİLDİ
EREĞLİLİ MİMAR RAMAZAN SAĞLAM, KALBİNE YENİLDİ
SEN DE KATILABİLİRSİN
SEN DE KATILABİLİRSİN