KONYA BB ENGELLİLERİ SEVİNDİRDİ
Colombia

KONYA BB ENGELLİLERİ SEVİNDİRDİ

KONYA BÜYÜKŞEHİRDEN ENGELLİLER İÇİN “UÇURTMA ŞENLİĞİ

KONYA BB ENGELLİLERİ SEVİNDİRDİ
2023-08-06 12:24:37

Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu, Karatay ve Meram belediyeleri tarafından Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesi üyelerine ve ailelerine yönelik Uçurtma Şenliği gerçekleştirildi. Sille Seyir Tepesinde düzenlenen etkinlikte uçurtma uçuran vatandaşlar aileleriyle keyifli bir gün geçirdi.


Konya Büyükşehir Belediyesi Engelli Destek Merkezi (ENDEM) tarafından Uçurtma Şenliği düzenlendi.

Sille Seyir Tepesinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, Çocuklarımızla ve hemşehrilerimizle birlikte hoş vakit geçiriyoruz. Bu tür etkinlikler bizim birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor. Böyle nice programlara kavuşmak dileğiyle ifadelerini kullandı.

Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şube Başkanı Ahmet Mıhçı ve vatandaşlar da keyifli bir gün geçirdiklerini belirterek, böyle güzel bir etkinliği kendileriyle buluşturduğu için Konya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Selçuklu, Karatay ve Meram belediyeleri ile Türkiye Sakatlar Derneği Konya Şubesinin katkı verdiği etkinlikte dernek üyeleri aileleriyle birlikte uçurdukları rengârenk uçurtmalarla güzel bir hafta sonu geçirmenin keyfini çıkardı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 38087

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
SÜPER GRUP HAKEM DENEME YERİ DEĞİLDİR!
SÜPER GRUP HAKEM DENEME YERİ DEĞİLDİR!
RENT GO KONYASPOR FORMASINDA
RENT GO KONYASPOR FORMASINDA