KONYA VALİSİNDEN UĞUR İBRAHİM ALTAY’A ZİYARET
Colombia

KONYA VALİSİNDEN UĞUR İBRAHİM ALTAY'A ZİYARET

KONYA VALİSİ AKIN BAŞKAN ALTAY’I ZİYARET ETTİ

KONYA VALİSİNDEN UĞUR İBRAHİM ALTAY’A ZİYARET
2024-10-05 17:48:52

Konya Valisi İbrahim Akın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altayı ziyaret etti. Vali Akın, ziyaret sonrası Büyükşehir Taş Binadaki Öncü Bir Fotoğrafçı Medine Müdâfii Fahreddin Paşa Hatıralar Sergisini ve Dijital Tanıtım Merkezini de inceleyerek Başkan Altaydan bilgi aldı.


Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Konya'ya atanan Vali İbrahim Akın, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altayı ziyaret etti.

Büyükşehir Taş Binada gerçekleşen ziyarette Vali Akın ve Başkan Altay şehrin genel durumu, belediye çalışmaları ve Konyanın projeleri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Ziyareti sebebiyle Vali Akına teşekkür eden Başkan Altay, Konya için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Konya Valisi İbrahim Akın da tüm kurumlarla yakın iş birliği içinde Konyaya en güzel şekilde hizmet etme gayreti içinde olacaklarını vurguladı.

Vali Akın daha sonra Konya Büyükşehir Taş Bina Dijital Tanıtım Merkezi alt katındaki müze bölümünde sergilenen Öncü Bir Fotoğrafçı Medine Müdâfii Fahreddin Paşa Hatıralar Sergisini, ardından Konya Dijital Tanıtım Merkezini inceleyerek Başkan Altaydan bilgi aldı.

KONYA VALİSİNDEN UĞUR İBRAHİM ALTAY’A ZİYARET

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 87032

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Başkan Altay KTÜN’de Mimarlık Öğrencileriyle Buluştu
Başkan Altay KTÜN’de Mimarlık Öğrencileriyle Buluştu
UĞUR İBRAHİM ALTAY’DAN KINAMA
UĞUR İBRAHİM ALTAY’DAN KINAMA