OPRUKÇU İKİNCİ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEK
Colombia

OPRUKÇU İKİNCİ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Gazeteci Salih Özkaynak deneyimlerine dayanarak konuştu

OPRUKÇU İKİNCİ BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEK
2024-02-24 11:19:39

Ereğli siyaset dünyasının nabzını tutan gazeteci Salih Özkaynak, ilginç bir araştırmaya da imza attı. Gazeteci Salih Özkaynak geçtiğimiz yerel seçimlerde, Olmaz, olamaz. Arkasında hiç bir parti olmayan Hüseyin Oprukçu bağımsız kazanamaz diyorlardı. Olmazı gerçekleştirerek Ereğli tarihinde bir ilki başararak Ereğli belediye başkanı oldu. Bağımsız adayın Ereğlide seçim kazanması bir ilktir ve bunu Oprukçu başarmıştır dedi
Bu seçimde de yine bir ilkin yaşanacağını söyleyen Özkaynak, İzlediğim ve bildiğim kadarıyla hiç bir belediye başkanı arka arkaya seçim kazanamamıştır. Halkın arasında geziyor olmamdan dolayı edindiğim bilgiler çerçevesinde Oprukçu bu imajı da yıkacak, üst üste Ereğli belediye başkanlığını kazanan ilk kişi olacaktır.
Elbette bunu başarması için Cumhur ittifakı adayı olmasının önemi büyüktür. İki parti birleşip tek aday çıkarınca gücünü oradan almaktadır. Halkta bunun farkında. Elimizden geldiğince adayların toplantılarına katılıyor, halkın nabzını yokluyoruz. Yılların verdiği tecrübeme dayanarak Sayın Oprukçunun bir ilki daha başaracağını öngörüyorum dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 70186

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Başkan Altay KTÜN’de Mimarlık Öğrencileriyle Buluştu
Başkan Altay KTÜN’de Mimarlık Öğrencileriyle Buluştu
UĞUR İBRAHİM ALTAY’DAN KINAMA
UĞUR İBRAHİM ALTAY’DAN KINAMA