PRAYN MİMARLIK AÇILDI
Colombia

PRAYN MİMARLIK AÇILDI

Mimar Burçin Pelin Kantaş İkinci Şubesini Açtı

PRAYN MİMARLIK AÇILDI
2024-08-17 16:51:04

Mimar Burçin Pelin Kantaş tarafından Atatürk caddesine üzerine PRAYN MİMARLIKın şubesi açıldı.
Yoğun bir katılımın olduğu açılışta, açılış konuşmasını yapan Mimar Burçin Pelin Kantaş şu ifadeleri kullandı:

Değerli Misafirler, Kıymetli İş Ortaklarımız ve Sevgili Dostlar, Bugün burada, büyük bir heyecan ve mutlulukla sizleri ağırlıyoruz. Bu özel günümüzde, uzun süredir üzerinde çalıştığımız, hayallerimizi gerçeğe dönüştürdüğümüz mimari ofisimizin açılışını kutluyoruz. Hepiniz, Ankara merkezli mimarlık ofisimizin Ereğli şubesinin açılışına hoş geldiniz. Bu anlamlı günümüzde, bizleri yalnız bırakmayan kıymetli belediye başkanımıza en içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Ankaradaki merkez ofisimizde başladığımız bu yolculukta, Türkiyenin dört bir yanında hayata geçirdiğimiz projelerle, yaşam alanlarını daha güzel, daha işlevsel ve insan odaklı hale getirmeyi ilke edindik. Şimdi, bu ilkeyi Ereğliye taşımaktan büyük heyecan duyuyoruz. Ereğli, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile bizler için her zaman özel bir yere sahip olmuştur. Burada, hem şehrin mimari dokusuna katkı sağlamak hem de yerel dinamiklerle uyum içinde, bölgeye değer katacak projeler üretmek için büyük bir istek duyuyoruz. Yeni şubemiz, bu amaç doğrultusunda önemli bir adım olacak ve Ereğlideki projelerimize yenilikçi bir perspektif kazandıracak. Bu yeni şubemiz ile birlikte, sadece bir ofis açmıyoruz; aynı zamanda şehrin gelişimine katkıda bulunacak, topluma değer katacak bir misyonu da üstleniyoruz. Ofisimizin kapıları yalnızca projeler üretmek için değil, aynı zamanda yaratıcı fikirlerin, yenilikçi çözümlerin doğduğu bir mekan olarak daima açık olacak. Birlikte çalışacak, birlikte öğrenecek ve birlikte büyüyeceğiz. Sizlerle birlikte, Ereğlimize değer katacak daha birçok proje gerçekleştireceğiz. Bu özel günde, bizleri yalnız bırakmayarak çiçek gönderme inceliğinde bulunan ve desteklerini bizden esirgemeyen değerli genel başkanımız Özgür ÖZELe ,Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanına (TOBB) ve kıymetli hocamız Rifat HİSARCIKLIOĞLUna ve değerli ADD Genel Başkanımız değerli Hüsnü BOZKURTa en içten teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. Göndermiş oldukları çiçekler, bizlere verdikleri desteğin ve güvenin bir sembolü olarak bizleri onurlandırdı. Bu özel günde, bizleri yalnız bırakmayarak derneklerimize katkıda bulunan arayarak desteklerini ileten çiçek gönderen ve burada bugün bizlerle açılışımıza katılım gösteren tüm dostlarımıza en içten teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. Son olarak, Ailem, bu noktaya gelmemizde en büyük pay sahipleridir. Onların sabrı, sevgisi ve desteği olmadan bu başarıyı elde edemezdik. Her adımızda bize inandılar ve bu hayalin gerçeğe dönüşmesi için bizi motive ettiler. Sizlerin desteği, bugün burada olabilmemizin en büyük sebebidir. Bu açılış, sadece profesyonel bir başarı değil, aynı zamanda ailemizin bize olan inancının bir yansımasıdır. Hepinize, hayatımda ve kariyerimde oynadığınız eşsiz rol için minnettarım. Hepinize katılımınız için bir kez daha teşekkür eder, açılışımıza hoş geldiniz derim.

İkinci konuşmacı olarak mikrofona gelen Yasin Kantaşın istekleri oldu.

Yasin Kantaş, Mimarlık önemli bir zanaat. Bilimsel bir yanı ile beraber sanatı da içinde barındıran bir meslek dalı. Bu anlamda bu ofisin şehrimize yeni bir bakış açısı kazandırmasını diliyorum.Burada aynı zamanda belediyeyi temsilen bulunuyorum. Bu nedenle bir söz de isteyeceğim kendisinden. Belediyemize mimari proje çizimi konusunda da ücretsiz çizim desteği vermesini istiyorum. dedi.

Mimar Burçin Pelin Kantaş Söz Verdi

Ereğli Belediyesi Özel Kalem Müdürü Yasin Kantaşın isteği geri çevirmeyen Mimar Burçin Pelin Kantaş, Tabi ki ücretsiz destek vereceğiz seçim sürecinde olduğu gibi bundan sonrası içinde hocamız ve belediyemize katkı sunacağız dedi.
Törene katılanların yoğun alkışları arasında açılış töreni tatlı ikramının ardından son buldu
Bahri Can

PRAYN MİMARLIK AÇILDI
PRAYN MİMARLIK AÇILDI

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 37217

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ’DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI
EREĞLİ’DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI
Başkan Altay: “Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz Bize Emanet”
Başkan Altay: “Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz Bize Emanet”