ZEKİ DUMLU: HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ
Colombia

ZEKİ DUMLU: HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ

AŞAĞI VE YUKARI GÖNDELEN MAHALLELERİNDE HEP BİR AĞIZDAN ‘ZEKİ DUMLU SESLERİ-

ZEKİ DUMLU: HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ
2024-02-22 10:28:39

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zeki Dumlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Aşağı ve Yukarı Göndelen Mahallelerinde mahalle sakinlerinden büyük destek gördü.

Ereğlinin sevilen iş insanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Zeki Dumlu, seçim çalışmalarını mahalle ziyaretleri ile sürdürüyor. Gün içerisinde yoğun bir şekilde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Dumlu, akşam saatlerinde de mahalle mahalle gezerek Ereğlili vatandaşlara Belediye Başkanlığı için doğru aday olduğunu anlatmaya çalışıyor.

AŞAĞI GÖNDELEN MAHALLESİ SAKİNLERİ DUMLUNUN ELLERİNİ KALDIRARAK DESTEĞİNİ AÇIKLADI

Mahalle ziyaretlerinde bugün ki ilk ziyaretini Aşağı Göndelen Mahallesine gerçekleştiren Dumlu, Aşağı Göndelen Mahallesi sakinleri tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbetler eden Dumlu, Ereğliye dair yapacaklarını, Avrupa tecrübesini anlatarak mahalle sakinlerinin desteğini aldı.

Mahalle sakinleri de Ereğli için doğru aday olarak düşündükleri Dumluya gerekli desteğin verileceğini kaydederek, Dumlunun ellerini havaya kaldırarak desteklerini açıkladı.

HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ

Bugün ki mahalle ziyaretlerinin ikincisini Yukarı Göndelen Mahallesine gerçekleştiren Dumlu, mahalle sakinlerine her geçen gün daha büyük bir destek ile yollarına devam ettiklerini çok büyük bir aile olduklarını anlattı.

Bağımsız olarak yoluna sonuna kadar devam edeceğini de yineleyen Dumlu, mahalle sakinlerinden Ereğlinin gelişmesi ve merkeze uzak olan mahallelerin daha güzel hizmetler alması için kendisinin doğru aday olduğunu anlatarak destek istedi.

Dumlu ayrıca göstermiş oldukları destek için mahalle sakinlerine teşekkür ederek, bu seçimin bir bütün olarak Ereğli için kazanacaklarının altını çizdi.

veriyorum, Devletimizin en düşük memur maaşı olarak açıkladığı 32 bin tl rakamına sizleri ulaştırmak adına, Haziran veya Temmuz aylarında 7 bin liralık ek bir artışla maaşınızı 32 bin tl ye yükseltmiş olacağız. Ayrıca, Ramazan ve Kurban Bayramlarında da 5 er bin liralık ikramiye verileceğinin de müjdesini buradan sizlere veriyorum dedi.

Kadrolu personeli de unutmadığını dile getiren Başkan Oprukçu, önümüzdeki süreçte kadrolu personelinde maaşlarında önemli artış ve iyileştirmelerin yapılacağının sözünü verdi.

Adabağda yapılan organik tarım çalışmaları konusuna da değinen Başkan Hüseyin Oprukçu, Hiçbir belediye çalışanımız bu tarlalarda çalıştırılmayacak. Burada kendi adına tarım yapmak isteyen personelimiz için bu alanın 4/1 ini tahsis edeceğiz. Kendisi ekip dikmek isteyen personelimize tahsis edilecek arazide kullanacağı suyu, elektiriği ve fideyi ücretsiz olarak onlara vereceğiz şeklinde konuştu.

Belediye çalışanlarının kendisine yol arkadaşlığı yapmasını istediğini ifade eden Hüseyin Oprukçu, 5 yıl boyunca Ereğli için birlikte çalışıp kader birliği yaptığı siyasi ve dünya görüşü ne olursa olsun birlikte mücadele ettikleri personel ile bir 5 yıl daha birlikte başarmanın mutluluğunu yaşamak istediğini ifade etti.

ZEKİ DUMLU: HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ
ZEKİ DUMLU: HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 77390

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİLİ MİMAR RAMAZAN SAĞLAM, KALBİNE YENİLDİ
EREĞLİLİ MİMAR RAMAZAN SAĞLAM, KALBİNE YENİLDİ
SEN DE KATILABİLİRSİN
SEN DE KATILABİLİRSİN